Cine se poate înscrie în Registrul Gemenilor de la Universitatea Babeș-Bolyai?

Vă puteți înscrie dacă întruniți următoarele condiții:

  • sunteți adolescent sau adult;
  • aveți un frate sau o soră geamănă de același sex, indiferent dacă sunteți monozigoți sau dizigoți;
  • sunteți amândoi/amândouă de acord să vă înscrieți în Registrul Gemenilor Români;

Ca să vă exprimați intenția de a vă înscrie, vă rugăm să intrați la adresa de mai jos și să vă asigurați că oferiți date de contact corecte și complete. Odată ce avem datele dumneavoastră de contact, veți fi contactat prin email pentru a primi un acord informat, din care veți afla detalii despre condițiile de înscriere. Dacă sunteți major, vă veți exprima dumneavoastră acordul. Dacă nu sunteți major, acordul va trebui confirmat telefonic sau prin email de către un părinte sau tutorele legal.

După exprimarea acordului, vă vom ruga să completați câteva chestionare, cu informații generale. Înscrierea va fi validată doar atunci când ambii gemeni și-au exprimat acordul de participare și au completat chestionarele. Din motive științifice, care țin de metoda comparațiilor gemelare, înscrierea este posibilă doar pentru perechi de gemeni. Deci orice persoană interesată trebuie să se asigure că și fratele sau sora sa este de acord cu înscrierea.

Dorim să recrutăm gemeni din toată România. Studiile se vor realiza online sau cu ajutorul unor operatori de cercetare care vă pot vizita în orașul în care locuiți. Dacă fratele sau sora dumneavoastră locuiește în alt oraș din România, vă puteți înscrie în Registrul Gemenilor Români.

Înscrie-te aici!

Dacă aveți întrebări sau sugestii, ne puteți scrie la adresa: registrulgemenilor@gmail.com.